După 25 de ani de continuitate, Gala UNITER a strigat aseară #rezist#

GALA_UNITER_3_foto-Andrei_Gindac_140

Aici Timișoara, România. A trecut și Gala, a 25-a, aseară, ca o doamnă îmbrăcată în rochie de seară și mănuși lungi, prin mulțimea de oameni eleganți. Toți au salutat-o reverențios și se pregătesc azi să se întoarcă la teatrele lor. 

Gala Premiilor UNITER 2017. Iată CÂȘTIGĂTORII!

GALA_UNITER_2_foto-Andrei_Gindac_84

Site-ul www.uniter.ro a transmis în direct de la Teatrul Național „Mihai Eminescu“ din Timișoara cea de-a 25-a ediție a Galei Premiilor UNITER, unul dintre cele mai importante evenimente teatrale din România.

Timișoara, orașul teatrului și al revoluției bunului gust

GALA_UNITER_2_foto-Andrei_Gindac_8

Gala Premiilor UNITER a ajuns, iată, la cea de-a XXV-a ediție. Un sfert de secol deja! Spectacolul se va desfășura mâine de la ora 21.00 în superba sală a Teatrului Național „Mihai Eminescu“ din Timișoara. Amfitrion va fi Ion Caramitru, Președintele UNITER și directorul Teatrului Național “I. L. Caragiale“ din București.

Richard Bovnoczki: „Cred că am un talent mai special”

richard

Actorul Richard (Ricky pentru prieteni) Bovnoczki (43 de ani) este independent și ține la această libertate. Joacă în peste zece spectacole stagiunea aceasta. Este nominalizat la Premiile UNITER la categoria „Cel mai bun actor în rol principal” pentru Ciki, din „No Man’s Land”, de la Teatrul Național.

Ana Bianca Popescu: „Trăiesc pentru teatru!”

popeasca

Tânăra actriță (27 de ani) a primit Premiul UNITER pentru Debut, acum doi ani. În 2017 este nominalizată din nou. Poate deveni cea mai bună actriță în rol secundar (pentru rolul Luka, din „Soldatul de ciocolată”, de la Odeon, spectacol în regia lui Andrei Șerban).

Lavinia Pele, actriță: „Simt că asta e menirea mea”

pele

Tânăra actriță este nominalizată la Premiul UNITER pentru Debut. S-a remarcat în rolul Doruleț din „Visul unei nopți de iarnă”, spectacol jucat la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște. Cine este, însă, Lavinia Pele? Iată.

1 2 3 14