(Română) Teatrul Ion Creangă recrutează spiriduși pentru Campania de donații „Teatru în ghetuțe”

(Română) La finalul lunii noiembrie, Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă (Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, București), organizează o nouă ediție a Campaniei „Teatru în ghetuțe”, o sesiune intensivă de inițiere și perfecționare în domeniul faptelor bune, pentru toți cei care își doresc să devină ajutoarele bunului Moș Nicolae.

Citește mai mult

(Română) Concurs al tinerilor actori

(Română) Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale“ împreună cu Teatrul Tineretului Metropolis din București organizează cea de-a V-a ediție a Audiției Naționale. Concursul este deschis tinerilor actori, absolvenților și studenților facultăților de teatru din țară.

(Română) IN MEMORIAM OLGA TUDORACHE

(Română) UNITER – Uniunea Teatrală din România îşi exprimă profunda tristeţe faţă de dispariţia celei care ne-a încântat sufletul şi mintea atât de pe scenă, cât şi de pe pânza cinematografului, marea Doamnă a Teatrului românesc – OLGA TUDORACHE.

(Română) Teatrul LUNI & Frilensăr prezintă documentarul „Granița”

(Română) Pe 29 octombrie, la Centrul Ceh va avea loc proiecția documentarului cultural „Granița”. Acesta spune povestea unui grup de tineri artiști independenți din România care și-au propus să plece într-o caravană teatrală pe granițele țării lor.

(Română) In memoriam Rozina Cambos

(Română) Luni, 16 octombrie, la ora 12.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Sala Mică, va avea loc evenimentul „In memoriam Rozina Cambos” în cadrul căruia se va proiecta filmul „Să fii parte din roşul acesta”.

(Română) Scrisoare deschisă UNITER către Primăria Municipiului București

(Română) Iata scrisoarea deschisă UNITER semnată de domnul președinte Ion Caramitru în numele intregului Senat UNITER prin care, în unanimitate, se solicită doamnei Primar General anularea Dispoziției nr. 1181 din 24 august 2017 (prin care a decis încetarea Contractului de management al doamnei Dorina Lazăr) si repunerea doamnei Dorina Lazăr în funcția de director al Teatrului Odeon.

(Română) Personalități din lumea teatrului și-au arătat sprijinul pentru Dorina Lazăr la conferința de presă de la UNITER

(Română) Dorina Lazăr a susținut astăzi la sediul UNITER o conferință de presă în care și-a expus punctul de vedere cu privire la demiterea sa de la conducerea Teatrului Odeon. Actrița a fost confirmată în funcție printr-o scrisoare primită pe 18 august, după ce la evaluare anuală obținuse nota 9.23. Câteva zile mai târziu a primit însă, prin curier, o depeșă prin care era anunțată că a fost destituită. Hârtia nu era semnată de primarul Gabriela Firea, ci de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

1 2 3 35