(Română) Scrisoare deschisă UNITER către Primăria Municipiului București

(Română) Iata scrisoarea deschisă UNITER semnată de domnul președinte Ion Caramitru în numele intregului Senat UNITER prin care, în unanimitate, se solicită doamnei Primar General anularea Dispoziției nr. 1181 din 24 august 2017 (prin care a decis încetarea Contractului de management al doamnei Dorina Lazăr) si repunerea doamnei Dorina Lazăr în funcția de director al Teatrului Odeon.

(Română) Personalități din lumea teatrului și-au arătat sprijinul pentru Dorina Lazăr la conferința de presă de la UNITER

(Română) Dorina Lazăr a susținut astăzi la sediul UNITER o conferință de presă în care și-a expus punctul de vedere cu privire la demiterea sa de la conducerea Teatrului Odeon. Actrița a fost confirmată în funcție printr-o scrisoare primită pe 18 august, după ce la evaluare anuală obținuse nota 9.23. Câteva zile mai târziu a primit însă, prin curier, o depeșă prin care era anunțată că a fost destituită. Hârtia nu era semnată de primarul Gabriela Firea, ci de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Invitație la conferință de presă

(Română) UNITER – Uniunea Teatrală din România – venind în întâmpinarea dorinţei doamnei Dorina Lazăr – vă invită vineri, 1 septembrie, ora 11.00 la sediul instituţiei din strada George Enescu, nr. 2-4, la o conferinţă de presă care are ca subiect demiterea Domniei Sale din funcţia de director al Teatrului Odeon din Bucureşti.

(Română) TNB a stârnit „Furtuna” la Salonic

(Română) Spectacolul Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, „Furtuna” de William Shakespeare, în regia lui Alexander Morfov, a cucerit publicul la prima ediţie internaţională a Festivalului de Teatru în aer liber de la Salonic, Forest Festival NTNG.

(Română) Spectacolul „Dureri fantomă”, premiat în Rusia

(Română) Spectacolul „Dureri fantomă”, al Teatrului de Artă București, în regia lui Bogdan Budeș, câștigă Marele Premiu – „Cel mai bun spectacol”, la Festivalul Internațional de Teatru “Kolyada-Plays” din Rusia.

(Română) Cătălin Babliuc: „Teatrul e o lume stranie, care merită explorată”

(Română) HAI LA TEATRU! UNITER a lansat o nouă campanie prin care artiștii vă invită să veniți la teatru, să vă convingeți că teatrul românesc are nu doar un mare trecut, ci și un mare prezent și, mai ales, un mare viitor. Astăzi, ne răspunde Cătălin Babliuc, marele nostru tânăr actor.

1 2 3 34