Ada Solomon, Răzvan Mazilu şi Corina Şuteu îşi susţin spectacolele preferate, la Gala Premiilor UNITER

Pe cine încurajează producătorul de film Ada Solomon, dansatorul şi coregraful Răzvan Mazilu şi managerul cultural Corina Şuteu în cursa pentru trofeul acordat celui mai bun spectacol?

Ada Solomon, Răzvan Mazilu şi Corina Şuteu îşi susţin spectacolele preferate, la Gala Premiilor UNITER

Ada Solomon, Răzvan Mazilu şi Corina Şuteu susţin, fiecare, spectacolul preferat, în cursa pentru premiul acordat pentru „cel mai bun spectacol“.

Au fost nominalizate „De vânzare / For Sale”, un spectacol de Gianina Cărbunariu, Teatrul Odeon Bucureşti, „Mobilă şi durere”, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză, Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” Bucureşti şi „Omul cel bun din Seciuan”, regia Andrei Şerban, Teatrul Bulandra Bucureşti. Gala Premiilor UNITER are loc pe 25 mai, de la ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti.

Pentru prima dată în istoria Galei, s-au pus în vânzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înfiinţarea UNITER.

Biletele se găsesc de sâmbătă, 2 mai, la casa de bilete a TNB şi online pe www.bilet.ro si www.tnb.ro.

Vă puteţi susţine favoriţii la Gala Premiilor UNITER votând la sondajul „Pentru tine cine e câştigătorul?“, de pe noul site uniter.ro

Video: TVR