Juriul de preselecție pentru Gala Tânărului Actor Hop 2016

În perioada 20 – 23 iulie, la Sala Mică a Teatrului Național București, Miklós Bács, Lia Bugnar, Andrea Gavriliu, Marius Manole și Ada Milea vor urmări, asculta, observa, evalua, vor da sfaturi, vor pune note, și în final... vor decide participanții la cea de-a 19-a ediție a Galei HOP, în calitate de membri ai juriului de preselecție.

Juriul de preselecție pentru Gala Tânărului Actor Hop 2016

UPDATE 13 iulie. Din motive obiective, componenţa juriului a fost schimbată. Iată cine sunt cei cinci profesionişti ai teatrului care vor juriza şi vor decide participanţii şi aspiranţii la titlul de „Cel mai bun tânăr actor” la Gala HOP.

Până pe 10 iulie îi așteptăm să se înscrie pe toți cei care au suficientă nebunie și vor s-o împrumute acestei ediții HOP-iste.

Tema: NE-BUN PENTRU ACEASTĂ LUME.

Nebunia – ca  şansă de a spune adevărul, ca element subversiv, ca formă de revoltă, ca existenţă în afara normei, ca rol asumat, ca formă de supravieţuire.

Gala Tânărului Actor – HOP, program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, are a scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic.

4-afis-for-web

Gala Hop 2016 from Immersive Theatre on Vimeo.