Juriul Galei Premiilor UNITER 2023

UNITER anunță componența juriului care va decide premiile pentru cei mai buni artiști și cele mai bune creații teatrale ale anului 2022.

Juriul Galei Premiilor UNITER 2023

Gala Premiilor UNITER este cel mai important moment de evaluare şi valorizare într-un cadru festiv a creaţiei teatrale româneşti contemporane. Este un amplu program de analiză anuală a fenomenului teatral din România şi de promovare și susținere a valorilor din teatrul românesc.

Anul acesta, Gala Premiilor UNITER va avea loc în data de 12 iunie la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara și va fi un eveniment de anvergură, un spectacol dinamic plin de glamour, eleganță și rafinament, cu un concept realizat de regizorul și coregraful Răzvan Mazilu împreună cu scenograful Dragoș Buhagiar.

Juriul care va decide premiile pentru cei mai buni artiști și cele mai valoroase creații teatrale ale anului 2022 este format din: Monica Andronescu (critic de teatru), Catinca Drăgănescu (regizoare), Marcel Iureș (actor), Lia Manțoc (scenografă) și Ada Milea (actriță, cantautoare). Membrii juriului, profesioniști de valoare ai teatrului contemporan vor viziona spectacolele nominalizate și vor decide câștigătorii celor 11 categorii de premii ale ediției cu numărul 31 a Galei Premiilor UNITER.

5 aprilie 2023
UNITER