Turnee Martie 2010

Teatrul Maghiar de Stat Cluj www.huntheater.ro Ungaria, Budapesta, în cadrul programului “Seri Teatrale la Budapesta”, cu spectacolele: Richard III. de William Shakespeare, în regia lui Gábor Tompa la Teatrul de Comedie în data de 26 martie, ora 19.00; spectacolul Născut pentru niciodată de András Visky în regia lui Gábor Tompa la Teatrul „Merlin”; în data de 27 martie, ora 18.00; spectacolul Dincolo de Muntele Mânjit de Dániel Varró – Gábor Presser la Teatrul „Pesti Magyar Színház” în data de 28 martie, ora...

Turnee Martie 2010

Teatrul Maghiar de Stat Cluj www.huntheater.ro

Ungaria, Budapesta, în cadrul programului “Seri Teatrale la Budapesta”, cu spectacolele: Richard III. de William Shakespeare, în regia lui Gábor Tompa la Teatrul de Comedie în data de 26 martie, ora 19.00; spectacolul Născut pentru niciodată de András Visky în regia lui Gábor Tompa la Teatrul „Merlin”; în data de 27 martie, ora 18.00; spectacolul Dincolo de Muntele Mânjit de Dániel Varró – Gábor Presser la Teatrul „Pesti Magyar Színház” în data de 28 martie, ora 16.00 şi spectacolul Strigăte şi şoapte de Ingmar Bergman la Teatrul „Pesti Magyar Színház” în data de 29 martie, ora 20.00.

Teatrul German de Stat Timişoara www.teatrulgerman.ro

Serbia, Belgrad, în cadrul Festivalului Internaţional “Slavia 2010”, cu spectacolul Toate la timpul lor de David Ives în regia lui Radu-Alexandru Nica, luni, 15 martie, ora 20.