Juriul Galei Premiilor UNITER 2024

Gala Premiilor UNITER este cel mai important program de evaluare şi valorizare într-un cadru festiv a creaţiei și fenomenului teatral românesc contemporan.

Juriul Galei Premiilor UNITER 2024

Acum, după aflarea nominalizărilor, UNITER anunță componența juriului care va decide premiile pentru cei mai buni artiști și cele mai valoroase creații teatrale ale anului 2023: Richard Balint (actor), Alexandru Berceanu (regizor de teatru și film), Doru Mareș (critic de teatru), Viorica Petrovici (scenograf) și Maria Zărnescu (critic de teatru). Membrii juriului, profesioniști de valoare ai teatrului contemporan vor viziona spectacolele nominalizate și vor decide câștigătorii celor 15 categorii de premii ale ediției cu numărul 32 a Galei Premiilor UNITER. Împreună vom afla numele laureaților în data de 27 mai, de pe scena la Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Gala va fi un eveniment de anvergură, un spectacol cu un concept dinamic realizat de regizorul Bobi Pricop împreună cu scenograful Cosmin Florea.