Maia Morgenstern – Ambasador al Campaniei Artiștii pentru Artiști, ediția 2017

În luna martie, luna în care celebrăm Ziua Mondială a Teatrului, UNITER vă așteaptă la teatru. Până la finalul lunii, 21 de spectacole ale teatrelor din București și din țară își așteaptă publicul cu drag și încredere în acțiunea de caritate căreia s-au alăturat. Mulțumim pentru că ne ajutați să ajutăm! Am rugat-o pe MAIA MORGENSTERN să fie mesagerul acestui important demers social.

Maia Morgenstern – Ambasador al Campaniei Artiștii pentru Artiști, ediția 2017

Pentru că știe multe despre acest program, pentru că este un om dedicat unei cauze pe care a susținut-o încă de la începuturile ei:

În 2004 făcea parte din spectacolul produs de UNITER „Lumea-ntreagă e o scenă, iar oamenii sunt doar actori”, iar în 2013-2015 a participat la spectacolul-eveniment CLIPE DE VIAȚĂ.

„Personal, m-am alăturat acestui demers dintotdeauna, pentru că eu cred în această cauză. Cred că artiștii noștri mari, în vârstă, aflați în dificultate, au mare nevoie de susținerea noastră, a tuturor”.

Maia Morgenstern este directorul Teatrului Evreiesc de Stat care se va implica în Campanie cu spectacolul DIBUK, scenariul și regia Chris Simion-Mercurian. Vă invităm să-l vedeți miercuri, 29 martie, la ora 19.00. Un spectacol în cadrul Campaniei „Artiștii pentru artiști”.

Cumpărați bilete la spectacolele de teatru din cadrul Campaniei: http://www.uniter.ro/start-campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2/

*

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări se pot vira în Fondul de Solidaritate Teatrală: în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei