PARIUL PUBLICULUI. Un gest de a fi împreună în teatru. Gala Premiilor UNITER 2023

În anul mult așteptat al manifestărilor culturale de amploare europeană la Timișoara, Gala Premiilor UNITER se alătură cu bucurie în numele excelenței teatrului românesc acestui demers lăudabil: cultura, teatrul înseamnă a fi împreună!

PARIUL PUBLICULUI. Un gest de a fi împreună în teatru. Gala Premiilor UNITER 2023

Colegii artiștilor nominalizați la Gala Premiilor UNITER sunt alături de ei și îi susțin în competiția pentru cele 11 trofee.

Astăzi, 1 iunie lansăm campania de promovare a artiștilor nominalizați. Zilnic, mesaje video de susţinere pline de energie din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul uniter.ro, pe conturile oficiale UNITER de Facebook, Instagram și YouTube.

TU PE CINE PARIEZI? Sigur ai un preferat! Susţine-ţi favoriții! Click pe bannerul de mai jos și votează!

Și, dacă ești în Timișoara în perioada 7-10 iunie, poți vedea producțiile nominalizate la categoria cel mai bun spectacol al anului 2022, precum și la alte categorii de premii: „Oedip Rege” regia Declan Donnellan, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, „Antonin Artaud. Familia Cenci”, regia Silviu Purcărete, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași; „Seaside Stories” regia, scenariul, universul sonor Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanța.

În 12 iunie vom afla împreună, în direct, câştigătorii desemnați de juriu! Tot atunci, afli dacă ai câștigat pariul personal. Gala Premiilor UNITER 2023 – Proiect finanțat prin Programul cultural național  Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 – se va transmite în direct din Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara începând cu ora 20.00, pe www.uniter.ro și pe TVR Cultural.

Vă invităm să urmăriți gala de acordare a premiilor pentru cele mai bune creații din teatrul românesc! Un eveniment dinamic plin de strălucire și rafinament, un spectacol cu parfumul anilor ´20, în regia lui Răzvan Mazilu și scenografia lui Dragoș Buhagiar.

Începând cu ora 19.00 surprindem sosirea artiștilor și a partenerilor Galei pe COVORUL ROȘU, eveniment transmis LIVE pe conturile de YouTube și Facebook ale UNITER și pe site-ul uniter.ro.