Show-ul songurilor lui Radu Afrim, în premieră pe pagina de Facebook a UNITER

UNITER - Uniunea Teatrală din România transmite luni, 18 mai, de la ora 20.00, în premieră pe contul său de Facebook, un spectacol unic, „Show-ul songurilor lui Afrim“, în care mai mulți actori ai teatrelor din București și din țară interpretează cântece compuse special pentru spectacolele regizorului Radu Afrim.

Show-ul songurilor lui Radu Afrim, în premieră pe pagina de Facebook a UNITER

„Show-ul songurilor lui Afrim“ a fost un eveniment creat special pentru o singură seară, în cadrul căruia spectatorii au avut șansa să asculte live, în interpretările originale, cântecele compuse de Vlaicu Golcea, Ada Milea și Luiza Zan. Spectacolul a avut loc în 2011, la Godot Cafe-Teatru, în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Muzical „Viața e frumoasă“, organizat de Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian“ (8-18 noiembrie 2011).

Puteți viziona spectacolul luni, 18 mai, de la ora 20.00, în premieră pe pagina noastră de Facebook.

Pentru acest show care a avut loc once in a lifetime și-au dat mâna peste țară actori din Timișoara, Baia Mare, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Sfântu Gheorghe, Brăila, Iași și București. Spectacolul a fost ideea jurnalistei Gabi Lupu, iar înregistrarea acestuia a fost făcută de Adi Bulboacă.

Interpreți:

Constantin (Țâcă) Cojocaru, Liana Mărgineanu, Virginia Rogin, Rodica Mandache, Antoaneta Zaharia, Mihai Smarandache și István Téglás de la Teatrul Odeon.

Ion Rizea, Andrea Tokai și Călin Stanciu Jr, acompaniați de Cristina Pădurariu la flaut, de la Teatrul Național din Timișoara.

Cezar Antal și Andrea Gavriliu de la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț.

Sebastian Marina – Teatrul „Andrei Mureșanu“ din Sfântu Gheorghe.

Liliana Ghiță, Alin Florea, Emilian Oprea și Eugen Jebeleanu – Teatrul „Maria Filotti“ din Brăila.

Marius Manole, Crina Semciuc, Valentin Luca – Teatrul Național din București.

Ioan Codre și Ionuț Mateescu – Teatrul Municipal din Baia Mare.

Emilian Mârnea și Petre Ancuța – Teatrul Național din Cluj-Napoca.

Cătălina Antal – Teatrul Național „Vasile Alecsandri“ din Iași.

Songuri din spectacolele: „Joi mega.joy“, „Câtă speranță“, „Piața Roosevelt“, „Adam Geist“, „Boala Familiei M“, „De ce fierbe copilul în mămăligă“, „E doar sfârșitul lumii“, „Povestiri despre nebunia noastră cea de toate zilele“, „Jocul de-a vacanța (opțiune 9)“, „Omul pernă“, „Herr Paul“, „Ultimul mesaj al cosmonautului către femeia pe care a iubit-o cândva în fosta Uniune Sovietică“, „Avalanșa“, „Plaja“, „Mai întâi te naști“, „Visul unei nopți de vară“, „Năpasta“.

Au dansat: Marius Manole, István Téglás, Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, Crina Semciuc.

Sound design: Uțu Pascu