Turneul de excepție Alifantis & FragileBand încheie maratonul caritabil UNITER

Pe 25 iunie, Timișoara a fost gazda ultimului concert din cadrul turneului de excepție al muzicianului Nicu Alifantis împreună cu Răzvan Mirică, Mihai Neniță, Adrian Flautistu și Lyuben Gordievski, adică FragileBand.

Turneul de excepție Alifantis & FragileBand încheie maratonul caritabil UNITER

Un eveniment remarcabil, inițiat, gândit și construit special pentru Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, program de caritate al UNITER căruia Nicu Alifantis i-a dedicat aproape toată luna iunie, călătorind neobosit în 8 orașe: Sibiu, Craiova, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov, Iași și Timișoara.

În afară de muzica-i purtătoare de emoție și de senină fragilitate, Nicu Alifantis a fost mesagerul îndemnului campaniei noastre, același, de 20 de ani: Alătură-te Campaniei ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Cu fiecare bilet cumpărat publicul a fost parte din schimbarea atitudinii faţă de situaţia delicată, dar posibil a fi îmbunătățită, a artiştilor aflaţi în dificultate. Sumele obținute din vânzarea biletelor au alimentat Fondul de Solidaritate Teatrală al UNITER, atât de necesar cauzei artiștilor.

Producătorii evenimentului, UNITER, ALIFANTISMUSIC împreună cu Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Regina Maria” Oradea, Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Național Târgu-Mureș, Teatrul „Sică Alexandrescu” Brașov, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași și Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara transmit mulțumiri, plecăciune și recunoștință spectatorilor pentru bucuria, emoția și empatia cu care ne-au primit în inimile lor.

De asemenea, transmitem mulțumiri speciale Hotelului Continental Forum Târgu-Mureș și MyContinental Sibiu, cu sprijinul cărora au fost posibile concertele de la Sibiu și Târgu Mureș.

Încă o dată, am demonstrat că putem fi o familie sensibilă la nevoile aproapelui și unită de aceeași dragoste, cea pentru actul cultural de calitate.