Artiştii îşi susţin favoriţii nominalizaţi la Gala Premiilor UNITER !

În seara zilei de 8 mai, începând cu ora 21.00, vom afla, în direct, câştigătorii ediţiei 25 a Galei Premiilor UNITER. Decizia aparţine juriului final format din Alexandru Darie, Luana Drăgoiescu, Dana Dogaru, Florica Ichim şi  Maria Sîrbu. Până atunci, însă, vă invităm să fiţi alături de concurenţi şi să-i încurajaţi cu un simplu click.

Artiştii îşi susţin favoriţii nominalizaţi la Gala Premiilor UNITER !

Îi puteţi cunoaşte mai bine pentru că, începând de ieri, 19 aprilie, site-ul www.uniter.ro, pagina de Facebook şi pagina de YouTube găzduiesc clipuri realizate de actori, regizori, profesionişti din lumea teatrului şi filmului. Deja puteţi găsi mesajele de susţinere la categoria „Premiul pentru Debut” transmise de actriţele Oana Vidoni şi Andreea Tănase şi de regizorul Radu Alexandru Nica. Sunt intervenţii ale breslei care dau competiţiei un plus de emoţie şi atractivitate. Campania interactivă de promovare a artiştilor nominalizaţi la trofeul UNITER, intitulată „Pentru tine cine e câştigătorul?” oferă posibilitatea publicului larg să-şi susţină artiştii favoriţi şi îndrăgiţi, aici: http://www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2017/.

votuniter2017

Continuăm şi seria interviurilor cu artiştii nominalizaţi. Acum pe site, un interviu cu ALINA PETRICĂ: „Am ajuns aici muncind pe rupte”. Alina Petrică e angajată a Teatrului Mic. A fost nominalizată la Premiile UNITER pentru cel mai bun rol feminin principal din excepţionalul spectacol „Aglaja”. http://www.uniter.ro/alina-petrica-am-ajuns-aici-muncind-pe-rupte/

Răscolim prin arhiva video a celor 25 de ani de Gală UNITER şi mai scoatem la iveală momente de aur cu artiştii care au trecut pragul evenimentului. Vă prezentăm imagini de excepţie de la Gala Premiilor UNITER, ediţia 1994, cu Oana Pellea!

10 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 600 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 8 mai la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc.

Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional, Radio România Cultural şi online pe www.uniter.ro şi www.tvr.ro.

ARTIȘTII ÎȘI SUSȚIN FAVORIȚII!

NOMINALIZĂRI

DEBUT

CEL MAI BUN SPECTACOL DE TEATRU RADIOFONIC

 CEL MAI BUN SPECTACOL DE TEATRU TV

PREMIUL PENTRU CRITICĂ TEATRALĂ

CEA MAI BUNĂ SCENOGRAFIE

CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL SECUNDAR

CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL SECUNDAR

CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL PRINCIPAL

CEL MAI BUN ACTOR ÎN ROL PRINCIPAL

CEA MAI BUNĂ REGIE

CEL MAI BUN SPECTACOL