IN MEMORIAM OLGA TUDORACHE

UNITER – Uniunea Teatrală din România îşi exprimă profunda tristeţe faţă de dispariţia celei care ne-a încântat sufletul şi mintea atât de pe scenă, cât şi de pe pânza cinematografului, marea Doamnă a Teatrului românesc – OLGA TUDORACHE.

Citește mai mult

Teatrul LUNI & Frilensăr prezintă documentarul „Granița”

Pe 29 octombrie, la Centrul Ceh va avea loc proiecția documentarului cultural „Granița”. Acesta spune povestea unui grup de tineri artiști independenți din România care și-au propus să plece într-o caravană teatrală pe granițele țării lor.

In memoriam Rozina Cambos

Luni, 16 octombrie, la ora 12.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Sala Mică, va avea loc evenimentul „In memoriam Rozina Cambos” în cadrul căruia se va proiecta filmul „Să fii parte din roşul acesta”.

LA MULŢI ANI, RADU BOROIANU!

La moment de aleasă aniversare, 75 de ani, vă dorim sănătate, putere şi multă fericire!

Scrisoare deschisă UNITER către Primăria Municipiului București

Iata scrisoarea deschisă UNITER semnată de domnul președinte Ion Caramitru în numele intregului Senat UNITER prin care, în unanimitate, se solicită doamnei Primar General anularea Dispoziției nr. 1181 din 24 august 2017 (prin care a decis încetarea Contractului de management al doamnei Dorina Lazăr) si repunerea doamnei Dorina Lazăr în funcția de director al Teatrului Odeon.

Personalități din lumea teatrului și-au arătat sprijinul pentru Dorina Lazăr la conferința de presă de la UNITER

Dorina Lazăr a susținut astăzi la sediul UNITER o conferință de presă în care și-a expus punctul de vedere cu privire la demiterea sa de la conducerea Teatrului Odeon. Actrița a fost confirmată în funcție printr-o scrisoare primită pe 18 august, după ce la evaluare anuală obținuse nota 9.23. Câteva zile mai târziu a primit însă, prin curier, o depeșă prin care era anunțată că a fost destituită. Hârtia nu era semnată de primarul Gabriela Firea, ci de viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Invitație la conferință de presă

UNITER – Uniunea Teatrală din România – venind în întâmpinarea dorinţei doamnei Dorina Lazăr – vă invită vineri, 1 septembrie, ora 11.00 la sediul instituţiei din strada George Enescu, nr. 2-4, la o conferinţă de presă care are ca subiect demiterea Domniei Sale din funcţia de director al Teatrului Odeon din Bucureşti.

TNB a stârnit „Furtuna” la Salonic

Spectacolul Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, „Furtuna” de William Shakespeare, în regia lui Alexander Morfov, a cucerit publicul la prima ediţie internaţională a Festivalului de Teatru în aer liber de la Salonic, Forest Festival NTNG.

1 2 3 35