Modificare perioadă audiții pentru Gala HOP – Gala Tânărului Actor 2024

UNITER anunţă schimbarea perioadei de organizare a preselecției pentru „GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP”. Aceasta va avea loc între 16 și 18 iulie 2024, la Teatrul Excelsior din București. Data limită de înscriere: 7 iulie 2024. Cei care vor fi selectați vor avea posibilitatea de a participa la o tabăra de teatru Pre-HOP, organizată de Teatrul de Stat Constanța, în perioada 6-12 august, în care tinerii debutanți vor avea ocazia să lucreze momentele pentru Gala...

Criticul de teatru Zeno Fodor, aniversat la UNITER

Luni, 10 iunie, preț de aproximativ două ore, UNITER a fost gazda unui eveniment aniversar pe care ne bucurăm că am avut șansa să îl organizăm la propunerea și împreună cu regizorul Mihai Lungeanu. Criticul de teatru Zeno Fodor a aniversat două vârste: 90 de ani de viață și 66 de ani de viață în și pentru teatru și dramaturgie.

La mulți ani, Nicu Alifantis!

Astăzi este ziua lui Nicu Alifantis.  Astăzi este pe scena Operei într-o super-producție: Alifantis70.

După Gala UNITER…

Magia teatrului se întâmplă datorită dumneavoastră, artiștilor și profesioniștilor din teatrul românesc, pentru care există, de fapt, UNITER!

LIVE pe uniter.ro. Gala Premiilor UNITER 2024. Covorul roșu (ora 18.00), spectacolul Galei (ora 19.00)

Spectacolul Galei Premiilor UNITER 2024 are loc la Sala „Ion Caramitru“ a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, luni, 27 mai, de la ora 19.00. Evenimentul se transmite online pe uniter.ro și în direct pe TVR Cultural. De la ora 18.00 surprindem sosirea invitaților pe COVORUL ROȘU, eveniment transmis LIVE pe conturile de YouTube și Facebook ale UNITER și pe site-ul uniter.ro.

Eveniment editorial: TNC – Purcărete & Boroghină. Pelerini în marele teatru al lumii

Vineri, 17 mai, de la ora 13.00, a avut loc un eveniment editorial la Teatrul Național „Marin Sorescu”, Sala Foaier, în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova. În cadrul Sesiunii de Shakespearologie s-au lansat cărțile album TNC – Purcărete & Boroghină. Pelerini în marele teatru al lumii / NTC – Purcărete & Boroghină. Pilgrims of the Great Theatre of the World, de Ludmila Patlanjoglu.

1 2 3 69