Show-ul songurilor lui Radu Afrim, în premieră pe pagina de Facebook a UNITER

UNITER - Uniunea Teatrală din România transmite luni, 18 mai, de la ora 20.00, în premieră pe contul său de Facebook, un spectacol unic, „Show-ul songurilor lui Afrim“, în care mai mulți actori ai teatrelor din București și din țară interpretează cântece compuse special pentru spectacolele regizorului Radu Afrim.

Anunț UNITER pentru starea de alertă

Anunț al Uniunii Teatrale din România, ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus – COVID-19.

Juriul Galei Premiilor UNITER 2020

UNITER – UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA anunță juriul Galei Premiilor UNITER, ediția 2020. Radu Apostol (regizor), Cosmin Ardeleanu (scenograf), Doru Mareș (critic de teatru), Crina Mureșan (actriță), Cristina Rusiecki (critic de teatru) vor decide câștigătorii celor 11 categorii de premii.

OPORTUNITĂȚI. UNITER lansează BIBLIOTECA VIRTUALĂ Cea mai bună piesă românească

E vremea unor resetări. O criză este adesea o oportunitate. Nu doar un risc. Să fim optimiști și să găsim oportunități! De aceea, ca majoritatea instituțiilor culturale, și nu numai, UNITER își restructurează proiectele și vine în întâmpinarea iubitorilor de teatru cu o ofertă culturală adaptată la situația de criză socială pe care o traversăm zilele acestea.

VIDEO Călătorim cu Evanghelia lui Ioan pe drumul de pelerinaj spre Compostela

Duminică, 26 aprilie, de la ora 21.00, pe pagina de Facebook Signis România, călătorim cu Evanghelia lui Ioan pe drumul de pelerinaj spre Compostela! Urmăriți un reportaj care documentează călătoria a 20 de artiști români și francezi, care au pornit în 2003, pe jos, până la capătul lumii.

1 2 3 53