AZI AFLAM CÂŞTIGĂTORII GALEI HOP 2016!

Şi tot astăzi se încheie, la ora 20.00, votul publicului pentru actorii aflaţi în concurs!

AZI AFLAM CÂŞTIGĂTORII GALEI HOP 2016!

Ne aflăm în ultima zi a Galei Tânărului Actor HOP! Concursul s-a încheiat, dar sesiunea de vot este încă deschisă online pe site-ul www.galahop.ro până la ora 20.00. Şi dacă nu aţi reuşit să-i urmăriţi pe toţi concurenţii aflaţi în concurs, le puteţi vedea momentele artistice pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Vom începe la ora 18.00 cu un spectacol de suflet, un cadou pentru toţi cei prezenţi la Costineşti: Ion Caramitru va fi alături de Aurelian-Octav Popa într-un recital extraordinar – „Dor de Eminescu”.

De la ora 19.00, vom vedea încă o dată filmele de prezentare a tinerilor artişti înscrişi în concursul Galei HOP. Şi vom continua cu evoluţia lor în direct pe scenă în spectacolul „Ne-bun pentru această lume”, rezultatul workshop-urilor coordonate de Ada Milea, Andrea Gavriliu, Tudor Lucanu şi Horia Suru. În transmisiune LIVE, pe www.galahop.ro, pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

afis gala
La ora 20.00, STOP VOTUL PUBLICULUI! Şi imediat începe decernarea premiilor şi vom afla cu toţii, în direct, câştigătorii!
Juriul galei HOP, VICTOR REBENGIUC – actor, DORINA CHIRIAC – actriţă, ANDREI şi ANDREEA GROSU – regizori şi OFELIA POPII – actriţă vor anunţa Premiile Galei Tânărului Actor HOP:

Premiul „Ştefan Iordache”– Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP

Secţiunea individual:

Premiul pentru cel mai bun actor

Premiul pentru cea mai bună actriţă

Secţiunea grup:

Premiul „Cornel Todea”

Premiul pentru cea mai bună trupă de actori

Premiul „Sică Alexandrescu”

Premiul special al juriului (începând cu a V-a ediţie)

Premii acordate în cadrul Galei Tânărului Actor HOP

Premiul pentru prestanţă şi rostire scenică

acordat de actriţa Dorina Lazăr

Premiul VOX MARIS

acordat câştigătorului Marelui Premiu

Premiul Publicului

Galeria foto HOP:

http://galahop.ro/galerie-foto/

Foto: Adi Bulboacă

UNITER