Concursul de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2018”

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia 2018 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 30 ianuarie 2019 (data poștei).

Concursul de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2018”

Autorii vor trimite piesele, redactate în format word sau pdf. prin e-mail, la adresa: unitext@uniter.ro sau le pot depune individual la Secretariatul UNITER, pe un stick sau cd. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei, ci va fi înlocuit cu un motto scurt, alături de titlul piesei.

Nu se primesc în concurs dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele pieselor nu se primesc în format tipărit și nu se înapoiază după finalizarea concursului.

Pentru identificare, autorii vor trimite prin poștă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, București 010305, un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, nume, adresă, telefon, e-mail. Pe plic se va menționa: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2018”.

Câștigătorul va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2019, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum lansat în cadrul evenimentului.

6 decembrie 2018

UNITER