Concursul de dramaturgie – „Cea mai bună piesă românească a anului 2019”

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia 2019 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 30 ianuarie 2020 (data poștei).

Concursul de dramaturgie – „Cea mai bună piesă românească a anului 2019”

Autorii vor trimite piesele redactate în format word sau pdf prin e-mail, la adresa: unitext@uniter.ro sau le pot depune individual la Secretariatul UNITER, pe un stick sau CD. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei, ci va fi înlocuit cu un motto scurt, alături de titlul piesei.

Pentru identificare, autorii vor trimite prin poștă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, sector 1, București, cod poștal 010305, un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresă, telefon, e-mail. 

Pe plic se vor menționa: motto-ul piesei și „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2019”.

Nu se primesc în concurs dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele pieselor nu se primesc în format tipărit și nu se înapoiază după finalizarea concursului.

Câștigătorul va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2020, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum lansat în cadrul evenimentului.