✝ In memoriam Petru Ciubotaru

UNITER își exprimă adâncul regret la plecarea dintre noi a Maestrului Petru Ciubotaru. În vară, ne bucuram la aniversarea a 80 de ani de viață și a peste 50 de ani de carieră pe scena Naționalului ieșean...

✝ In memoriam Petru Ciubotaru

Este de necontestat că am pierdut o prezenţă de mare valoare a Teatrului românesc, care a creat roluri cu adevărat memorabile din dramaturgia naţională şi universală, participând cu fantezie şi rigoare la realizarea multor spectacole de succes, colaborând cu regizori importanţi.

Câştigător al Premiului UNITER pentru întreaga activitate în anul 2014, Maestrul Petru Ciubotaru s-a dăruit pe deplin Teatrului vreme de peste 50 de ani. Mii și mii de oameni s-au bucurat de momentele unice create pe scenă, de pasiunea și talentul cu care a dat viață atâtor personaje de neuitat.

Trupul neînsuflețit al Maestrului Petru Ciubotaru va fi depus în foaierul Teatrului Național Iași, duminică 17 noiembrie, iar slujba de înmormântare va avea loc în aceeași zi la ora 14.30, la Cimitirul Eternitatea din Iași.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!