Lansare înscrieri pentru LINE-UP: International Academy & Networking for Festival Managers

Prima ediție LINE-UP: International Academy & Networking for Festival Managers se va desfășura în perioada 11-12 mai 2023, în cadrul ESTE FILM Festival de la Sibiu

Lansare înscrieri pentru LINE-UP: International Academy & Networking for Festival Managers

LINE-UP: International Academy & Networking for Festival Managers e concepută ca o întâlnire anuală între manageri de festivaluri de film și teatru (atât cei cu experință, cât și cei aflați la început de drum), profesori academici și studenți dornici să se lanseze în acest domeniu, cu scopul de a schimba experiențe și know-how-uri, de a discuta noi tendințe manageriale, de a naște idei inovatoare și posibile colaborări.

Prima ediție a LINE-UP este organizată de Asociația Este Film (România), în colaborare cu Audience Development Institute (Serbia) și Aesthetic Media (Republica Moldova). Tema acestei primei ediții este ”Cum să organizezi un festival: abordare teoretică și experiențe practice”, cu participarea unor invitați din Europa de Est, care urmează să fie anunțati în scurt timp.

Programul LINE-UP este structurat în 3 părți:

I – pregătire teoretică (1 zi): prelegeri despre primii pași în organizarea unui festival
II – networking (1 zi): activități practice menite să îmbunătățească schimbul de idei, experiențe, colaborări între participanți.
III – masterclass (2 ore): subiectul urmează să fie anunțat.

Vă rugăm să vă înregistrați aici.
Data limită de înscriere: 31 martie 2023.