Le mulțumim instituțiilor care au fost alături de Gala Premiilor UNITER 2024!

GALA  PREMIILOR UNITER 2024 există, fără doar și poate, datorită partenerilor noștri instituționali, financiari și sponsorilor de tradiție sau proaspăt intrați in circuitul cultural promovat de UNITER.

Le mulțumim instituțiilor care au fost alături de Gala Premiilor UNITER 2024!

Acum a venit momentul să le mulțumim, să le spunem cât de recunoscători le suntem tuturor pentru sprijinul permanent, pentru comunicarea flexibilă, pentru generozitatea și noblețea cu care ne-au secondat în toate etapele de implementare a proiectului Gala Premiilor UNITER.

Mulțumim Ministerului Culturii și, în special, doamnei ministru Raluca Turcan pentru prietenia și totala disponibilitate cu care ne-a onorat.

Mulțumim domnului consilier prezidențial Sergiu Nistor și Administrației Prezidențiale pentru deschidere și pentru onoarea făcută pe scena Galei, în emoționantul moment creat.

Mulțumim Primăriei Capitalei și domnului primar general Nicușor Dan pentru sprijinirea programelor culturale derulate de UNITER, domnului viceprimar Stelian Bujduveanu pentru susținerea deplină și pentru prezența-i pe scenă, mulțumim Consiliului General al Municipiului București pentru încredere și promptitudine în finanțarea evenimentului.

Mulțumim ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, fără de care programul nostru nu s-ar fi putut concretiza, doamnei director Mihaela Păun și întregii echipe pentru profesionalism și excelentă comunicare.

Mulțumim Casei Regale a României și Alteței Sale Regale Principesa Sofia pentru gentilețe și onorantă însoțire a programelor UNITER.

Mulțumim aportului nemăsurat al domnului Ovidiu Buluc și al doamnei Magdalena Popa Buluc prin Fundația PROCULTURA – sponsor principal și prieteni ai programelor UNITER.

Mulțumim MOL România, partener principal al evenimentului de peste 13 ediții și domnului Gabor Mozga, CEO, pentru participare.

Mulțumim Institutului Cultural Român pentru consecvență în sprijinirea Galei UNITER și a proiectelor noastre, mulțumim domnului președinte Liviu Jicman pentru prezență.

Mulțumim Fundației Anonimul pentru că, de atâtea ediții, susține financiar premiul pentru cel mai bun debut.

Mulțumim British Council pentru că ne oferă prilejul să promovăm proiectele privind incluziunea socială și încurajarea implicării civice.

Mulțumim sponsorilor noștri KTN Technology, DEDEMAN, Domeniile Blaga, BORSEC și Melkior, companii care au înțeles că arta merită susținerea și implicarea lor.

Mulțumim mediaTrust pentru calitatea rapoartelor zilnice de monitorizare a presei, mulțumim partenerului de mobilitate BLUE, transportator oficial al evenimentului în cele mai elegante condiții.