Margareta Pâslaru participă la Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”

Luni, 28 martie, la sala mare a Teatrului Naţional Bucureşti, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” iubitorii de muzică şi teatru sunt invitaţi să participe la două momente ce vor marca, în acest an, momentul caritabil al Campaniei. La ora 19.00, în foaierul sălii mari, Margareta Pâslaru va fi prezentă pentru o sesiune de autografe pentru cd-ul „50 de ani de la primul disc” (sesiunea de autografe va continua şi în pauza spectacolului) La...

Margareta Pâslaru participă la Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”

Luni, 28 martie, la sala mare a Teatrului Naţional Bucureşti, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” iubitorii de muzică şi teatru sunt invitaţi să participe la două momente ce vor marca, în acest an, momentul caritabil al Campaniei.

La ora 19.00, în foaierul sălii mari, Margareta Pâslaru va fi prezentă pentru o sesiune de autografe pentru cd-ul „50 de ani de la primul disc” (sesiunea de autografe va continua şi în pauza spectacolului)

La ora 19.30, în sala mare, are loc reprezentaţia cu spectacolul „Desculţ în parc” de Neil Simon, cu: Ştefan Bănică, Oana Ioachim, George Mihăiţă, Ileana Cernat şi Bogdan Tudor; regia: Ştefan Bănică

Lansat în toamna anului trecut, cd-ul, editat de Electrecord şi intitulat „50 de ani de la primul disc / „Lasă-mi toamnă, pomii verzi”, cuprinde 24 dintre cele mai îndrăgite compoziţii proprii (“Timpul”, “Diamant fermecat”, ”Daca ai ghici”, “Romanţa soarelui” (vagabondul zilei) “Bunicii mei”, “Păsările nu mor niciodată”, “Flăcări”, “Pasiunea”,  “Alergători de cursă lungă”, sau rugăciunea “Tatăl nostru”), alături de alte 12, în potpuriu, precum şi noile sale creaţii – „Era o fântănă”, Ţigara”, „Fericirea mult visată” şi altele.

Încă de la momentul lansării cd-ului Margareta Pâslaru a anunţat că îşi cedează drepturile ce i se cuvin din vânzarea discului către Campania „Artiştii pentru artişti”, continuând, astfel, seria acţiunilor sale de ajutorare prin muzică.

„Nu puteam să nu fiu aproape de actori. Am avut şansa de a juca împreună cu unii dintre ei în teatru şi filme; acum, ei ne privesc de Sus …
Voi lua parte la Campania „Artiştii pentru artişti” ori de câte ori va fi necesar.”
 
„Rămân credincioasă propriului crez –
În tinereţe ne străduim să ne facem un nume.
La maturitate trebuie să folosim numele, spre binele altora.

 Margareta Pâslaru

Biletele se gasesc la: Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Opereta “Ion Dacian”, Teatrul Nottara, Magazinul Muzica, Sala Palatului si de pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.