Campania Națională Artiștii pentru Artiști

Campania Națională Artiștii pentru Artiști Ediția a 20-a

Vă prezentăm Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, ediția a 20-a, primul program al UNITER din anul 2024, organizat ÎMPREUNĂ cu teatrele din București și din țară, în perioada 20 martie – 20 aprilie 2024. Iniţiată în 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de sănătate și existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor.

Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care au răspuns apelului nostru și au programat spectacole sub semnul solidarității teatrale, UNITER se implică activ în domeniul susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO14 BRDE 445S V172 5617 4450) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Aici găsiți spectacolele care se vor juca în perioada mai sus menționată în beneficiul Campaniei. Mai multe detalii despre programul spectacolelor și modalitatea de achiziționare a biletelor găsiți pe site-ul www.uniter.ro și pe site-urile teatrelor producătoare.