(Română) Alexandra Sălceanu, actriță: „Avem nevoie de teatru”

(Română) HAI LA TEATRU! UNITER continuă campania prin care artiștii vă invită să veniți la teatru, să vă convingeți că teatrul românesc are nu doar un mare trecut, ci și un mare prezent și, mai ales, un mare viitor. Astăzi ne răspunde actrița Alexandra Sălceanu.

(Română) Răzvan Ilie, actor: „Teatrul e incomod”

(Română) HAI LA TEATRU! Continuăm interviurile din seria „Hai la teatru!” cu tânărul Răzvan Ilie. El pledează astfel pentru cauza teatrului: veniți să vedeți teatru, tocmai pentru că e greu să mai ai răbdare într-o sală de spectacol în secolul vitezei și confortului.

(Română) Alina Rotaru, actriță: „Teatrul face bine pe dinăuntru”

(Română) HAI LA TEATRU! UNITER continuă campania prin care artiștii vă invită să veniți la teatru, să vă convingeți că teatrul românesc are nu doar un mare trecut, ci și un mare prezent și, mai ales, un mare viitor. Astăzi ne răspunde actrița Alina Rotaru, de la Teatrul Mic.

(Română) Tiberiu Enache, actor: „Oamenii ar trebui să meargă la teatru din curiozitatea de a vedea și altceva decât ce sunt deja obișnuiți să vadă”

(Română) HAI LA TEATRU. Continuăm seria interviurilor noastre prin care vă invităm la teatru, cu unul dintre actorii din trupa „Frilensăr” de la Teatrul LUNI de la Green Hours – Tiberiu Enache, care joacă, printre altele, și în „Pădurea spânzuraților” de la Naționalul din București.

(Română) In memoriam ILINCA TOMOROVEANU (21 august 1941 – 2 mai 2019)

(Română) La finalul lunii februarie, Senatul UNITER a primit o scrisoare plină de emoţie din partea actriței Ilinca Tomoroveanu. După 20 de ani de prezenţă activă, a decis să se retragă din structura de conducere a UNITER. Demnă, dar atât de tristă. „Am fost mulți ani împreună. Am luptat, ne-am certat, ne-am contrazis și ne-am împăcat pentru binele comunității teatrale. Acum sunt obligată să mă retrag, dar puteți să contați pe mine dacă este nevoie.”

1 2 3 49