UNITER, prin Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” îl sprijină pe actorul Şerban Ionescu

Luni, 18 iunie, ora 19.00, la sala mare a Teatrului Naţional din Bucureşti are loc concertul pro bono susţinut de Tudor Gheorghe şi taraful său în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”.

UNITER, prin Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” îl sprijină pe actorul Şerban Ionescu

Cercetător asiduu al folclorului românesc, cu studii la Institutul de Folclor din Bucureşti, Tudor Gheorghe este o voce care caută originalitatea. Spectacolele sale se nasc din vechile balade româneşti, din opera lui Ion Luca Caragiale, din farmecul poemelor lui Lucian Blaga, Tudor Arghezi şi Ion Barbu.

Împreună cu taraful său, Tudor Gheorghe îşi aşteaptă publicul la „Rapsod şi lăutar”, cea mai recentă premieră, un spectacol de autentică muzică tradiţională românească.

Sumele obţinute din vânzarea biletelor acestui concert se direcţionează către Fondul de Solidaritate Teatrală, prin intermediul căruia sunt sprijiniţi artiştii cu probleme de sănătate.

O parte din sumele care se strâng ca urmare a acestui concert sunt destinate actorului Şerban Ionescu, UNITER alăturându-se comunităţii teatrale în sprijinul de care are nevoie acest mare artist.

Biletele s-au pus în vânzare la Teatrul Naţional Bucureşti, în reţeaua Vreaubilet, la Unirea Shopping Center, etaj 2 şi online pe www.vreaubilet.ro

 

Sumele provenite din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se virează în contul

Fondului de Solidaritate Teatrală

Cont: RO40RZBR0000060007801286

deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei