INFORMARE UNITER

INFORMARE: UNITER nu este deschis pentru lucrul cu publicul, în perioada 10 martie – 30 aprilie 2020, cu eventualitatea de prelungire [...]

INFORMARE UNITER

INFORMARE UNITER. Conform PROCESULUI VERBAL nr. 165 / 09.03.2020.

Ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea cazurilor de coronavirus – COVID-19, conducerea UNITER a decis:

  1. În perioada 10 martie – 30 aprilie 2020, cu eventualitatea de prelungire, UNITER nu este deschis pentru lucrul cu publicul!

Regulile stabilite în relația cu membrii UNITER în perioada 10 martie – 30 aprilie, cu eventualitatea de prelungire, vor fi comunicate prin anunț public pe site-ul www.uniter.ro și pe pagina oficială de Facebook UNITER, precum și prin anunț local printat la intrarea în instituție. Ca atare:

– se recomandă limitarea interacțiunilor directe cu membrii UNITER;

– se recomandă amânarea plății cotizațiilor în numerar;

– se recomandă ca depunerea diverselor documente/cereri/dosare să se facă online (prin email) sau prin poștă.

 

2. Încasarea cotizațiilor membrilor UNITER se va face numai prin bancă și mandat poștal, în perioada 10 – 31 martie 2020, cu eventualitatea de prelungire.

 

3. Amânarea Campaniei „Artiștii pentru artiști” (martie-aprilie 2020) pentru o dată care va fi stabilită ulterior.

 

4. Se amână organizarea sesiunii de finanțare din Timbrul Teatral pentru proiectele culturale externe realizate de instituții private, organizații neguvernamentale din spațiul teatral și instituții publice pentru anul 2020, până când vom putea realiza un buget estimativ al încasărilor din Timbrul Teatral la nivelul acestui an, ținând cont de deciziile luate de autoritățile de stat cu privire la oprirea activităților în instituțiile de spectacole.

 

5. Comunicarea cu membrii UNITER pentru Adunarea Generală de bilanț și descărcare de gestiune pentru anul 2019 din data de 6 aprilie 2020 se va realiza numai prin email, fax, poștă, conform alineatului 5 din articolul 7 din Statutul UNITER, care ne permite acest lucru.