Dineul solidarității

Luni, 9 aprilie, se joacă în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”, la Sala Mare a Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București, spectacolul „Dineu cu proști” de Francis Veber, în regia lui Ion Caramitru. Se anunță, așadar, o seară specială!

Citește mai mult

Ambasadorii Campaniei Naționale ”Artiștii pentru artiști”

În teatrul românesc simbolul lunii martie e altul. E luna când facem totul pentru artiştii noştri. E luna când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în modul cel mai firesc cu putinţă: pe scenă, în sala de spectacol, în spatele scenei, pentru a oferi un ajutor acelora care, din diferite pricini, au renunţat la misterul teatral pentru o vreme sau definitiv.

Best Of UNITER 2017. Campania „Artiştii pentru Artişti“

Site-ul www.uniter.ro vă aminteşte pe parcursul lunii decembrie cele mai bune momente din evenimentele organizate anul acesta de UNITER (Uniunea Teatrală din România). Vă propunem să începem prin a rememora campania „Artiștii pentru Artiști” din acest an.

Matei Vișniec: „Soarta artiştilor la bătrîneţe nu este niciodată blîndă”

„Angajare de clovn”, de Matei Vișniec, în regia lui Ion Caramitru, a fost în acest an spectacolul prezentat de Teatrul Național din București în Campania „Artiștii pentru artiști”. Din Franța, Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg român contemporan, a răspuns întrebărilor noastre despre „clovnii” săi, despre situația artiștilor seniori, dar și despre cele „două vieți artistice” ale sale.

Ion Caramitru aduce la TNB magia personajelor lui Fellini, cu regia spectacolului „Angajare de clovn”

„Angajare de clovn” de Matei Vișniec, în regia lui Ion Caramitru, este un spectacol excepțional, înduioșător, cald, uman, deopotrivă vesel și trist, aidoma măștii pe care o poartă personajul din titlul piesei. A fost inclus în Campania „Artiștii pentru Artiști” și se va juca luni, 27 martie, de la ora 19.30, la TNB, Sala Studio. Nu îl ratați!

Maia Morgenstern – Ambasador al Campaniei Artiștii pentru Artiști, ediția 2017

În luna martie, luna în care celebrăm Ziua Mondială a Teatrului, UNITER vă așteaptă la teatru. Până la finalul lunii, 21 de spectacole ale teatrelor din București și din țară își așteaptă publicul cu drag și încredere în acțiunea de caritate căreia s-au alăturat. Mulțumim pentru că ne ajutați să ajutăm! Am rugat-o pe MAIA MORGENSTERN să fie mesagerul acestui important demers social.

Dorina Chiriac – Ambasador al Campaniei Artiștii pentru Artiști, ediția 2017

Suntem la mijlocul lunii martie, luna în care celebrăm Ziua Mondială a Teatrului, dar și faptele bune. Mulțumim pe această cale celor 33 de instituții de teatru din București și din țară care au programat – sub semnul solidarității de breaslă – spectacole ale căror încasari se direcționează către Fondul de Solidaritate Teatrală. Am rugat-o pe DORINA CHIRIAC să fie mesagerul acestui important demers social. Într-un mesaj emoționant și sincer, Dorina mărturisește adevarul – credința pentru fiecare artist: "Retragerea din scenă înseamnă retragerea din viață."

1 2 3 6