Spectacolul-eveniment MARIN SORESCU. SETEA MUNTELUI DE SARE în Campania „Artiștii pentru artiști”, ediția a 20-a

Vă aducem la cunoștință că spectacolul-eveniment MARIN SORESCU. SETEA MUNTELUI DE SARE care va avea loc în data de 27 martie 2024, ora 17.00, la Sala Atelier a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, va fi prezentat în următoarea formulă artistică: IONA, producție a Teatrului Dramaturgilor Români din București MATCA, producție a Teatrului Fără Nume din Chișinău ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU, spectacol lectură cu Claudiu Bleonț, concept de Mariana Cămărășan, după texte de Marin Sorescu care includ...

Începe Campania Națională Artiștii pentru Artiști – Ediția 20

Pe 20 martie, UNITER, împreună cu instituțiile de teatru din România, dă startul unei noi ediții a Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”. O ediție de sărbătoare, un maraton caritabil dedicat artiștilor care, din diferite motive, nu mai pot crea misterul teatral pentru o vreme sau pentru totdeauna.

CAMPANIA NAŢIONALĂ ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI Ediţia 20 (20 martie – 20 aprilie 2024)

În teatrul românesc, luna martie poartă simbolul generozității! E luna când facem totul pentru artiştii noştri. E luna când, atent la nevoile artiștilor săi, UNITER reia demersul caritabil validat și realizat de 20 de ani împreună cu instituțiile de cultură din România: Campania Națională „Artiștii pentru artiști”.

Campania „Artiști pentru artiști” 2024 (20 martie – 20 aprilie)

UNITER invită toate instituțiile să se alăture Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, eveniment stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate și existenţă.

Agenda UNITER ÎN ANUL 2024

Pornim, împreună cu breasla teatrală, pe drumul celui de-al 34-lea an de existență UNITER. Un drum provocator, fără doar și poate. Un drum care implică responsabilitate și acuratețe în mânuirea multiplelor fațete teatrale.

1 2 3 8