După Gala UNITER…

Magia teatrului se întâmplă datorită dumneavoastră, artiștilor și profesioniștilor din teatrul românesc, pentru care există, de fapt, UNITER!

LAUREAȚII GALEI PREMIILOR UNITER, a 32-a ediție

În seara zilei de luni, 27 mai, la Sala Mare a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București a avut loc ediția cu numărul 32 a Galei Premiilor UNITER. Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național a vibrat. Căldura și emoția reîntâlnirilor, explozii de bucurie, eleganță, fast, o atmosferă extraordinară!

LIVE pe uniter.ro. Gala Premiilor UNITER 2024. Covorul roșu (ora 18.00), spectacolul Galei (ora 19.00)

Spectacolul Galei Premiilor UNITER 2024 are loc la Sala „Ion Caramitru“ a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, luni, 27 mai, de la ora 19.00. Evenimentul se transmite online pe uniter.ro și în direct pe TVR Cultural. De la ora 18.00 surprindem sosirea invitaților pe COVORUL ROȘU, eveniment transmis LIVE pe conturile de YouTube și Facebook ale UNITER și pe site-ul uniter.ro.

Gala Premiilor UNITER văzută de…

actorii Raluca Aprodu, Pavel Bartoș, Vlad Bîrzanu, Claudiu Bleonț, Richard Bovnoczki, Ilona Brezoianu, Ada Galeș, Carol Ionescu, Lucian Ionescu, Iulia Lazăr, Rodica Mandache, Cabiria Morgenstern, Șerban Pavlu, Alina Petrică, Oana Pellea, Ana Bianca Popescu, Alexandru Potocean.

Juriul Galei Premiilor UNITER 2024

Gala Premiilor UNITER este cel mai important program de evaluare şi valorizare într-un cadru festiv a creaţiei și fenomenului teatral românesc contemporan.

1 2 3 25