Juriul

(Română) UNITER – UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA anunță juriul de nominalizări pentru cea de-a XXIX-a ediție a GALEI PREMIILOR UNITER.

Citește mai mult

(Română) Mâine aflăm premiile GALEI UNITER 2020!

(Română) O Gală a Premiilor UNITER în Craiova înseamnă o triplă sărbătoare: 30 de ani de la înființarea UNITER, 170 de ani de la înființarea teatrului craiovean „Marin Sorescu” și ... bucuria revederii cu artiști și parteneri după șase luni de așteptare.

(Română) GALA PREMIILOR UNITER 2020, ediția a 28-a. Tu pe cine pariezi?

(Română) Sărbătoarea Teatrului românesc ajunge la Craiova, cu ocazia aniversării a 170 de ani de la înființarea teatrului craiovean „Marin Sorescu”, într-un spațiu deosebit, în aer liber, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”.

(Română) Gala Premiilor UNITER 2020 – ediția a XXVIII-a

(Română) Având în vedere situația excepțională pe care o traversează în această perioadă toate sectoarele societății, Uniunea Teatrală din România a fost nevoită să reconsidere organizarea Galei Premiilor UNITER 2020.

(Română) Juriul Galei Premiilor UNITER 2020

(Română) UNITER – UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA anunță juriul Galei Premiilor UNITER, ediția 2020. Radu Apostol (regizor), Cosmin Ardeleanu (scenograf), Doru Mareș (critic de teatru), Crina Mureșan (actriță), Cristina Rusiecki (critic de teatru) vor decide câștigătorii celor 11 categorii de premii.

(Română) JURIUL DE NOMINALIZĂRI AL GALEI PREMIILOR UNITER 2020

(Română) UNITER – UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA anunță juriul de nominalizări pentru cea de-a XXVIII-a ediții a GALEI PREMIILOR UNITER. Juriul de nominalizări care va selecta cei mai buni artiști ai anului 2019 este alcătuit din criticii de teatru: Ludmila Patlanjoglu, Maria Zărnescu, Călin Ciobotari.

1 2 3 19