(Română) Juriul Galei HOP – Gala Tânărului Actor, ediția 2020

(Română) Din juriul de concurs al GALEI TÂNĂRULUI ACTOR HOP, ediția a 23-a, fac parte: ADRIAN BATISTA – regizor și producător TV, IOANA BOGĂŢAN – actriţă, SILVIA GHIAȚĂ – producător TV, ANDREI și ANDREEA GROSU – regizori, ILEANA LUCACIU – critic de teatru.

(Română) JURIUL DE PRESELECȚIE LA GALA HOP – GALA TÂNĂRULUI ACTOR, EDIȚIA 2019

(Română) Se apropie momentul preselecțiilor pentru Gala HOP 2019, una dintre cele mai frumoase întâlniri dintre profesioniști din lumea teatrului (juriul) și tinerii absolvenți de actorie. O întâlnire plină de mișcare, culoare care se desfășoară pe parcursul a trei zile: 11, 12, 13 iunie la Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București, sala de repetiții de la etajul 4.

(Română) „DE-A PIRANDELLO”

(Română) Amintiri de la Gala Tânărului Actor HOP 2018, într-un documentar realizat de Casa de Producție a TVR.

(Română) PRESELECȚIA PENTRU GALA HOP, EDIȚIA 2019

(Română) UNITER anunţă organizarea preselecției pentru „GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP”, a XXII-a ediţie, în perioada 11 – 13 iunie 2019, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Media.

(Română) GALA HOP – GALA TÂNĂRULUI ACTOR, EDIȚIA 2019

(Română) Ediția a 22-a a Galei Tânărului Actor HOP va avea ca temă „Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual” şi se va desfăşura sub bagheta cunoscutului coregraf şi dansator Gigi Căciuleanu.

1 2 3 15