(Română) JURIUL DE PRESELECȚIE LA GALA HOP – GALA TÂNĂRULUI ACTOR, EDIȚIA 2019

(Română) Se apropie momentul preselecțiilor pentru Gala HOP 2019, una dintre cele mai frumoase întâlniri dintre profesioniști din lumea teatrului (juriul) și tinerii absolvenți de actorie. O întâlnire plină de mișcare, culoare care se desfășoară pe parcursul a trei zile: 11, 12, 13 iunie la Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București, sala de repetiții de la etajul 4.

(Română) „DE-A PIRANDELLO”

(Română) Amintiri de la Gala Tânărului Actor HOP 2018, într-un documentar realizat de Casa de Producție a TVR.

(Română) PRESELECȚIA PENTRU GALA HOP, EDIȚIA 2019

(Română) UNITER anunţă organizarea preselecției pentru „GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP”, a XXII-a ediţie, în perioada 11 – 13 iunie 2019, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Media.

(Română) GALA HOP – GALA TÂNĂRULUI ACTOR, EDIȚIA 2019

(Română) Ediția a 22-a a Galei Tânărului Actor HOP va avea ca temă „Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual” şi se va desfăşura sub bagheta cunoscutului coregraf şi dansator Gigi Căciuleanu.

(Română) CÂŞTIGĂTORII PRESELECŢIEI PENTRU GALA HOP 2018

(Română) În zilele de 12, 13 şi 14 iulie a.c. UNITER a organizat preselecţia pentru Gala Tânărului Actor – HOP. Juriul a fost format din: actorii Andreea Bibiri și Şerban Pavlu și regizorii Andrei şi Andreea Grosu. Iată câștigătorii preselecției!

(Română) Andrei și Andreea Grosu: „Libertatea e cu tine mereu, dacă alegi să fii liber în ce faci și în ce gândești”

(Română) În așteptarea preselecției pentru Gala Tânărului Actor HOP 2018, ale cărei audiții vor avea loc între 12-14 iulie la TNB, regizorii Andrei și Andreea Grosu, membri în juriu alături de Șerban Pavlu și Andreea Bibiri, ne-au acordat un interviu. Gala HOP se află la a XXI-a ediție și se va desfășura în toamnă, la Costinești.

1 2 3 14