ALPHA BANK – O COMPANIE CU SUFLET

Alpha Bank s-a alăturat pe parcursul lunii decembrie programului socio-cultural Casa Artiştilor derulat de UNITER de 19 ani, prin care sunt sprijiniţi artiştii retraşi din lumina scenei care au cu adevărat nevoie de ajutor.

ALPHA BANK – O COMPANIE CU SUFLET

Astfel, banca a lansat o campanie de strângere de fonduri prin intermediul serviciului de Online Banking concretizată prin donarea sumei de 5 lei pentru fiecare plată a unei facturi de utilităţi prin serviciul de Internet Banking, Alpha Click şi Mobile Banking. Fondurile strânse au fost direcţionate programului Casa Artiştilor. Este doar începutul unei colaborări de durată cu această companie, alcătuită din oameni de suflet care au înţeles demersul UNITER.

Programul Casa Artiştilor este unic în România prin grupul de persoane căruia i se adresează, artişti ajunşi în situaţii dificile determinate de vârsta înaintată sau de deteriorarea sănătăţii sau a situaţiei financiare. Scopul acestui program permanent al UNITER este oferirea de ajutor şi suport financiar şi moral care să asigure o nouă perspectivă vieţii beneficiarilor noştri, artişti pensionari cu grave probleme financiare şi de sănătate.

Unul dintre cele mai importante mijloace de comunicare şi de promovare a programului este Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” derulată în luna martie în apropiere de Ziua Mondială a Teatrului. Este un moment stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor.

Ne pregătim pentru spectacolul de caritate anual oferit de mari artişti pentru mai vârstnicii colegi – punct central al Campaniei în luna martie în Bucureşti la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” – şi pentru marcarea acestui program în teatrele partenere din întreaga ţară.