ActOrchestra la Gala HOP!

Concursurile, evenimentele care au ca miză premii acumulează aproape întotdeauna energii tumultoase.

ActOrchestra la Gala HOP!

Şi pentru că la Gala HOP nu acceptăm decât jocul, spectaculosul, energia pozitivă şi libertatea absolută, facem ce facem şi aducem pe bun făgaş, prin mici tertipuri, un eveniment devenit de câţiva ani încoace un show marca Young and Fun: The Actor. Sau aşa cum spune un concurent de anul acesta, HOP este ca o petrecere în Berceni. Ori îţi place, ori te temi 

Anul acesta, invitaţi să detensioneze, să refacă povestea cu happy-end de la Costineşti sunt 3 tineri câştigători ai proiectului TNB – 9G (Noua Generaţie de creatori): Petre Ancuţa, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea. Un spectacol muzical care nu e Music Hall 😉 în regia lui Horia Suru. E vesel, ritmat, uneori interpretat cu o viteză „uau” şi la vreo 20 de instrumente. E un joc la care se râde pe bune! Timp de o oră, râzi, asculţi rock, pop, Mozart, chansonete …şi parcă nu vrei să se mai termine.

Spectacolul a avut premiera pe 26 iunie şi deja a intrat in repertoriul Teatrului Naţional Bucureşti. Nu le suntem impresari, dar vă recomandăm, dacă nu-i vedeţi la Vox Maris Costineşti duceţi-vă să vă distraţi pe 7, 16 şi 17 septembrie la TNB, Sala Mică.

UNITER

3 septembrie 2014