Audiţii pentru o nouă generaţie a Academiei Itinerante Andrei Şerban

(Română) ICR New York, în colaborare cu Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală "Ion Sava" al Teatrului Naţional din Bucureşti şi Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu", invită tinerii actori la o nouă serie de ateliere organizate în cadrul Academiei Itinerante Andrei Şerban, ce vor avea loc la Memorialul Ipoteşti între 10 şi 16 iulie, respectiv între 18 şi 24 iulie.

Audiţii pentru o nouă generaţie a Academiei Itinerante Andrei Şerban

 
ICR New York, în colaborare cu Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală “Ion Sava” al Teatrului Naţional din Bucureşti şi Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii “Mihai Eminescu”, invită tinerii actori la o nouă serie de ateliere organizate în cadrul Academiei Itinerante Andrei Şerban, ce vor avea loc la Memorialul Ipoteşti între 10 şi 16 iulie, respectiv între 18 şi 24 iulie.
 
Academia Itinerantă Andrei Şerban, program-cadru al Institutului Cultural Român, iniţiat de Corina Şuteuşi coordonat de ICR New York, este concepută ca un laborator interdisciplinar de creaţie în jurul personalităţii artistice a regizorului Andrei Şerban, reunind actori, scriitori sau artişti vizuali. Academia Itinerantă revine în acest an în România cu o nouă serie de ateliere-rezidenţă, găzduite de Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii “Mihai Eminescu” şi organizate în colaborare cu Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală “Ion Sava” al Teatrului Naţional din Bucureşti.

Atelierele susţinute de regizorul Andrei Şerban vor avea loc între 10 şi 16 iulie, respectiv între 18 şi 24 iulieşi sunt deschise tinerilor actori şi actriţe (angajaţi sau independenţi), dar şi studenţilor la actorie în an terminal şi masteranzilor, în vârstă de până la 30 de ani, pe bază de audiţii. Audiţiile se vor desfăşura în perioada 17-19 iunie la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Organizatorii Academiei Itinerante vor acoperi costurile legate de desfăşurarea şi susţinerea atelierului, cazarea participanţilor şi transportul acestora pe ruta Bucureşti-Ipoteşti şi retur şi vor asigura, contra cost, mesele zilnice.

Pentru înscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să trimită un e-mail cu CV, o fotografie şi o scrisoare de intenţie care să detalieze interesul de a participa la acest atelier pe adresa asta@icrny.org până la data de 10 iunie, menţionând totodată atelierul pentru care optează. Programarea audiţiilor se va face în limita locurilor disponibile.

Pentru orice alte detalii despre Academia Itinerantă Andrei Şerban şi programul atelierelor 2011 contactaţiasta@icrny.org.