CAMPANIA NAȚIONALĂ „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI” LA FINAL

UNITER anunță rezultatele Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, ediția a 19-a (15 martie – 15 aprilie 2023).

CAMPANIA NAȚIONALĂ „ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI” LA FINAL

Stimulator al solidarităţii de breaslă, resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă, campania a reunit sub motto-ul deja foarte cunoscut, „artiștii pentru artiști”, cincizeci (50) de instituții din București și din țară care au jucat spectacole în beneficiul acestui demers.

Încasările din vânzarea de bilete au fost direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) și reprezintă suport financiar pentru beneficiarii programului.

Până în acest moment s-a strâns suma de 100.000 lei.

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București participă la această campanie prin programarea spectacolului „Dineu cu proști” în beneficiul proiectului nostru în data de 27 iunie 2023. Încasările din vânzarea de bilete vor servi aceluiași scop.

Încă mai puteți cumpăra bilete de aici.

Mulțumim celor 50 de companii teatrale, personalului artistic și tehnic pentru că au acceptat să fim, din nou, ÎMPREUNĂ, pentru implicare și dedicare! Și mulțumim publicului cumpărător de bilete, atât de receptiv, fără de care acest demers nu ar fi fost posibil !

CAMPANIA 2023 SE ÎNCHEIE, DAR PUTEȚI AJUTA ORICÂND PE PARCURSUL ANULUI!

Modalitățile de participare a donatorilor financiari la Campania de strângere de fonduri„Artiştii pentru artişti” sunt:

• Sponsorizări dedicate Campaniei
• Donaţii în contul Campaniei
• formularul de 2 % din venitul global

„Să nu uităm că TEATRUL, în orice formă a lui, și VALOAREA muncii noastre sunt acele elemente care ne unesc și ne țin „ÎMPREUNĂ” și care vor rămâne valabile indiferent de vremuri sau generații. Tot ce ne dorim pentru noul an poate trece dincolo de cuvinte dacă fiecare dintre noi își modifică poziția de așteptare în una pozitiv constructivă, fiecare dintre noi poate să contribuie câte puțin, dar esențial, la îmbunătățirea programelor noastre”.
(Dragoș Buhagiar, președinte UNITER)

UNITER
8 mai 2023

 

*

Organizatori:
UNITER
Centrul Român ITI
Împreună cu teatrele din București și din țară

Sponsor:
KTN-Technology

Partener tehnologic:
Madd Electronics Group

Parteneri de tradiție:
Societatea Română de Televiziune
Societatea Română de Radiodifuziune