CE ŢINUTĂ VOI PURTA LA GALA PREMIILOR UNITER?

Cu o săptămână înainte de Gala Premiilor UNITER, aceasta a fost întrebarea sau măcar curiozitatea care a îndemnat o parte dintre artiştii şi partenerii evenimentului să participe la fashion event-ul organizat ieri, 18 mai, la sediul UNITER – restaurant Parma in Tavola.

CE ŢINUTĂ VOI PURTA LA GALA PREMIILOR UNITER?

Astfel, 14 designeri români şi-au prezentat creaţiile: Venera Arapu, Lena Criveanu, Carmen Emanuela Popa – creaţii din colecţia SOLDATUL NECUNOSCUT CONTEMPORAN, Coca Zaboloteanu, ZENYA ATELIER: Alexandra Abraham, Otilia Brăiloiu Atelier, m.d. burnette, Concept à Trois, Eneada, Fandacsia, Florina Ivaşcu, Andreea Popescu, Simona Semen, Andrea Tincu.

IMG_3027

UNITER organizează pentru prima dată un astfel de eveniment şi credem că a fost o întâlnire cu rezultate frumoase, pe care le redăm aici:

Miruna Berescu, directoarea Festivalului Internaţional de Film Independent Anonimul va purta în 25 mai o rochie semnată Simona Semen. Oana Stoica, membru al juriului final va purta o ţinută Concept à trois. Maia Morgenstern a ales o creaţie Simona Semen, iar acriţele Andreea Bibiri şi Mihaela Teleoacă, rochii din colecţia Soldatul Necunoscut Contemporan a designerului Carmen Emanuela Popa. Nominalizatele Ana Covalciuc şi Ana Bianca Popescu vor fi pe tocuri în creaţii semnate Coca Zaboloteanu.

Lena Criveanu este designerul care asigură şi ţinutele modelelor care vor fi pe scenă.

Evenimentul s-a desfăşurat într-o atmosferă caldă, ca între prieteni, a fost o primă întâlnire mijlocită de UNITER.

Şi acesta este doar începutul!

GALERIE FOTO. Click pe link pentru a vedea mai multe fotografii!

Până în 25 mai, artiştii sunt în continuare în contact cu designerii români. Urmează zile de căutări, vizite la ateliere pentru a găsi ţinutele perfecte. Totul pentru a străluci la Gala!

Make-up and hair-style asigurat de partenerul nostru, MELKIOR.

IMG_3085

Fotografii: Maria Ştefănescu şi Melkior

UNITER
19 mai 2015