Gând la început de septembrie

A mai trecut un HOP și încă un an, iată că se fac în curând doi ani de când ai plecat.

Gând la început de septembrie

Cu bucurii, cu supărări, împliniri, dezamăgiri, cu întâlniri și despărțiri, timpul trece. Deși având același tempo, în funcție de momentele pe care le trăim, el trece mai repede sau mai încet. Trece așa, ca o melodie, pe care uneori o fredonăm și durează o eternitate, alteori avem senzația că nici nu am fredonat refrenul. Viețile noastre sunt niște melodii pe care învățăm să le cântăm, le cântăm poate pe alocuri foarte frumos, dar știm că se apropie finalul și oricât am încerca să lungim notele, melodia tot o să ajungă la sfârșit. Poate, de fapt, cu toții sperăm ca melodia noastră să devină cunoscută…

Dragul nostru Pino, așa te gândim noi în momentele astea. Ca pe o melodie. O melodie care nu s-a sfârșit, ci care a devenit complexă, noi continuând să o fredonăm. Au trecut 2 ani. Au trecut 2 ani în care s-au întâmplat multe în viețile noastre și totuși, când te gândim, parcă timpul nu a trecut deloc.

Prieten drag, suntem siguri că și acolo de unde ne privești, îți petreci timpul compunând un cântec, pe care, la un moment dat, îl vom cunoaște și noi.

Să te odihnești în pace. Noi continuăm să te fredonăm.

Dragoș Buhagiar și echipa UNITER

Click pe imagine pentru a vedea o galerie foto cu Ion Caramitru la mai multe ediții ale Galei HOP