Gratuit online – program de întreținere corporală și mentală cu Florin Fieroiu

Vă recomandăm programul de întreținere corporală și mentală creat de Florin Fieroiu, pentru o stare de bine și pentru a vă susține un tonus adecvat. Programul integrează mai multe sisteme de lucru și este conceput simplu, energic și cu haz. Are o durată de 50 de minute și îl puteți accesa pe canalul de YouTube al Teatrului Național I. L. Caragiale București.

Gratuit online – program de întreținere corporală și mentală cu Florin Fieroiu

Florin Fieroiu este omul din spatele expresivității stilistice a mai multor spectacolele din repertoriul Teatrului Național. A absolvit Coregrafia la UNATC și s-a perfecționat la Théâtre contemporain de la danse, Paris și la Duke University, North Carolina. Inițiază multiple proiecte artistice atât pentru scenele de teatru din toată țara, cât și pentru dansul contemporan.

La cea de-a cincea ediție a Întâlnirilor Coregrafice din Paris (1996) este distins cu premiul de Interpretare individuală, iar în 2008, UNITER îi oferă Premiul Special pentru coregrafie în arta spectacolului.

Programul de exerciții este gratuit și a fost gândit să vină în întâmpinarea tuturor acelora care vor să combată sedentarismul și angoasa.

Spor la treabă!