In memoriam Draga Olteanu Matei (24 octombrie 1933 – 18 noiembrie 2020)

Ne-a părăsit un om cât o poveste – DRAGA OLTEANU MATEI. Un reprezentant al generației de aur a teatrului românesc. O personalitate unică, cu o putere de muncă nestăvilită, care emana o bucurie dezarmantă. Un om senin, firesc, atras de natură.

In memoriam Draga Olteanu Matei (24 octombrie 1933 – 18 noiembrie 2020)

„Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deși ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după… Am scris în unul din caietele mele… m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…” (spunea Draga Olteanu Matei la „Reţeaua de idoli”, TVR)

Trupul neînsuflețit va fi depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ, joi, 19 noiembrie. Slujba religioasă va fi oficiată duminică, 22 noiembrie, la Biserica „Sf. Ioan Domnesc” (pe platoul din Curtea Domnească). Înmormântarea va avea loc duminică, 22 noiembrie, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamț.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!