ON-AiR: Reflectând asupra mobilităţii artiştilor în Europa

" Dupa o colaborare de doi ani partenerii ON-AiR prezintă: Reflectând asupra mobilităţii artiştilor în Europa.

ON-AiR: Reflectând asupra mobilităţii artiştilor în Europa

Cu această publicaţie partenerii ON-AiR şi-au propus să vă ducă într-o „călătorie”, reflectând starea actuală a mobilităţii, în care artişti din Europa, operează şi îşi dezvoltă arta. Publicaţia include, de asemenea, unsumar al rezultatelor şi efectelor proiectului ON-AiR

O echipa editoriala, formată din experţi de mobilitate, din 18 regiuni diferite ale Europei, toţi având calitatea de parteneri în ON-AIR, a propus 10 subiecte sau idei pentru o abordare mai în profunzime. Zece eseuri scrise de autori din intreaga Europa sunt rezultatul. Conţinutul şi formatul de eseuri diferă enorm: variind de la o scrisoare scrisă de un artist rezident, la o examinare a mult-discutatei idei de „brain drain”, fenomen prezent în Europa de Est, la desenele unui iepure pirat, reflecţie asupra mobilităţii.

Această publicaţie nu are intenţia de a rezolva problemele, nici nu oferă o imagine de ansamblu completă a acestora. Aceasta este menită să împărtăşească problemele pe care partenerii le-au experimentat în timpul proiectului cu persoanele care operează în domeniul mobilităţii artiştilor. ”

Pentru mai multe detalii despre publicaţie, accesaţi:

Pentru comenzi:

 

ecdg

This work programme (ON-AiR) has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.