Preselecție de talente pentru artele scenei la DIPLOMA 2017

DIPLOMA 2017 caută cei mai proaspeți absolvenți de Teatru și Film pentru audiția care va avea loc pe 11 octombrie la Apollo 111, începând cu ora 18:00. În atenția generației HOP!

Preselecție de talente pentru artele scenei la DIPLOMA 2017

Festivalul dedicat absolvenților de facultăți creative, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, va avea loc anul acesta între 6 și 15 octombrie.

Pentru a deschide un dialog între tinerii absolvenți și profesioniștii care le-ar putea deveni angajatori sau parteneri în proiecte viitoare, The Institute și Apollo 111 organizează o audiție dedicată exclusiv absolvenților din promoția 2017, din București și din țară. Este ocazia perfectă pentru tinerii artiști să își dovedească talentul și să își întâlnească personal eroii din domeniu.

Cei care își doresc să participe sunt invitați să completeze formularul de aici, până pe 27 septembrie.

Pentru ca audiția să fie cât mai relevantă și utilă pentru absolvenți, în juriu se regăsesc nume cunoscute și apreciate. Până acum, au confirmat participarea: Viorica Capdefier, Bogdan Dumitrache, Domnica Cîrciumaru, Cãlin Peter Netzer, Andreea Păduraru, Catinca Marinescu, Hypno, Andrei Cohn și Radu Muntean. Juriul complet va fi anunțat pe rând, pe pagina de Facebook DIPLOMA, în săptămânile rămase până la eveniment.

Calendar audiție:

12 – 27 septembrie – înscrieri

28 septembrie – 5 octombrie – preselecție

11 octombrie – de la 18:00 – Sala de teatru a Apollo 111 – AUDIȚIA

Detalii suplimentare la diploma@institute.ro sau pe pagina de Facebook DIPLOMA.