Selecția oficială a spectacolelor din Festivalul Național de Teatru 2016, în direct pe www.fnt.ro

Criticul Marina Constantinescu, directorul artistic şi selecţionerul Festivalului Naţional de Teatru, va anunța selecţia oficială a celei de-a 26-a ediţii, luni, 4 iulie 2016, de la ora 12.00, într-o conferință de presă care va fi transmisă în sistem live streaming pe site-ul oficial al festivalului, www.fnt.ro.

Selecția oficială a spectacolelor din Festivalul Național de Teatru 2016, în direct pe www.fnt.ro

Realizată în premieră pentru festival, transmisiunea video în direct pe site-ul www.fnt.ro va oferi publicului posibilitatea să primească informații despre spectacolele pe care le va putea vedea în această toamnă în sălile teatrelor din București, chiar de la echipa de organizatori care se va afla alături de selecționerul Marina Constantinescu.

Cea de-a 26-a ediție a Festivalului Național de Teatru se va desfășura la București, între 21 și 30 octombrie 2016.

Transmisiunea directă, realizată de la sediul Uniunii Teatrale din România (UNITER), poate fi văzută oriunde în lume, doar cu ajutorul unei conexiuni de internet, pe smartphone, tabletă, laptop sau desktop.

 Luni, 4 iulie 2016, ora 12.00. Selecția oficială a spectacolelor din Festivalul Național de Teatru 2016. Transmisiune video în direct pe www.fnt.ro