Workshop internațional de mișcare pentru actori/ actorie pentru dansatori

22 - 29 noiembrie 2019, Ragnitz (Austria)

Workshop internațional de mișcare pentru actori/ actorie pentru dansatori

New International Performing Arts Institute vă invită la un workshop internațional creat special pentru pregătirea profesioniștilor în artele performative. Este destinat în primul rând dansatorilor, coregrafilor, regizorilor și actorilor profesioniști care doresc să își extindă cunoștințele și aptitudinile. Temele abordate includ:

  • Cum să spui o poveste prin dans și mișcare, arte performative și actorie
  • Cum lucrează un coregraf, un antrenor de dans, un director de mișcare și dans
  • Cum se organizează ansambluri de arte performative și spectacole într-un timp scurt, și multe altele.

Workshopul va conține sesiuni practice legate de crearea și pregătirea spectacolelor performative, precum și dezvoltarea aptitudinilor pedagogice în domeniu. Este un laborator multidisciplinar care include și practică alături de performeri din diferite țări și cu diferite tehnici de lucru.  Veți fi ajutați să vă conturați propria abordare a lucrului cu actorii și cu dansatorii și veți lua parte la un antrenament practic intensiv, bazat pe metoda Fraților Ostrenko de antrenament și repetiții fizice performative, incluzând și tehnici precum cele ale lui V. Meyerhold, M. Cekhov, K. Stanislavski care au fost incorporate în metoda Ostrenko.

 

Frații Ostrenko

Serghei Ostrenko are o experiență de peste 30 de ani ca regizor, coregraf și profesor de arte performative. A lucrat în mai multe țări, atât în proiecte cu profesioniști ai scenei cât și ca pedagog. Ghenadie Ostrenko este de formație director de scenă și are o bogată experiență de lucru cu teatrele profesioniste. Și-a dezvoltat de-a lungul anilor aptitudinile artistice, astfel că este implicat în numeroase proiecte de teatru fizic și expresivitate a mișcării. Este trainer de biomecanică teatrală, regia mișcării și lupte scenice, și colaborează frecvent cu fratele său ca director de scenă și de mișcare.

Pentru înscrierile până pe 5 aprilie, taxa pentru workshop este de 250 Euro.

Mai multe informații despre Metoda Fraților Ostrenko, workshop și înscriere găsiți aici:

https://www.physicalityinacting.com/austria-november